Brands of Matze

 • vert-pre.jpg
 • gefro-logo.png
 • Golden-Fleur.jpg
 • Logo Green Snacks2.jpg

Contact

Matze Trade Company B.V.
Visit address:
Admiraal Helfrichweg 4 - Unit 4A
2901 AB Capelle aan den IJssel
The Netherlands

Telephone: +31 (0)182 615866
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

VAT no.: NL851384651B01

Green Dates

Gloednieuwe en verrassende smaaksensaties. Met de structuur en zoetheid van de dadels. 

Heerlijke gecoate dadels en dadelballetjes gemaakt van alleen dadels en noten. Zonder conserveermiddelen, toegevoegde suikers en kleur-, geur- en smaakstoffen. Een zoet bommetje in de meest pure vorm!

Wat lekker is van zichzelf heeft weinig opsmuk nodig. Dat is het motto van deze Green Dates en sluit perfect aan op wat we vandaag de dag willen: puur natuur en voeding dat echt voedt. Het is niet voor niets dat je deze snack steeds vaker naast je kopje koffie of bij een high tea aantreft. Of, sterker nog, tussen recepten van influencers zodat je ze zelf thuis kunt maken.

Wie ook thuis wil genieten maar geen zin heeft in deze moeite, kan nu terecht bij Jumbo, G&W en Vkusvill (Amsterdam) voor Green Dates in diverse smaken. In een handig zakje, zodat je ze thuis lang kunt bewaren (mits je er van af kunt blijven...) of handig meeneemt onderweg als snack. Door de natuurlijke ingrediënten kun je ze makkelijk energiebommetjes noemen. Dadels zijn de zoetmakers van Moeder Natuur. Ze hebben geen extra suiker nodig om heerlijk te smaken. Natuurlijke ingrediënten zijn de enige toevoegingen om deze dadels net een extra smakelijke twist te geven en ze in een mooi jasje te steken. Dat maakt deze dadels een verantwoord (en veganistisch) tussendoortje; voor jezelf, je kinderen of iedereen die jij wat lekkers gunt. Thuis en onderweg. Wie trakteer jij op deze heerlijke verrassing?

Smaaksensaties

 • Cacao: een heerlijke chocoladesmaak
 • Drop: een herkenbare maar bijzonder verrassende smaak
 • Kokos: smaakt licht tropisch
 • Geroosterde hazelnoten of geroosterde pinda's: geeft de dadels een bite

9 unieke producteigenschappen

 1. 100% natuurlijke grondstoffen
 2. Géén toegevoegde conserveringsmiddelen
 3. Géén suiker toegevoegd
 4. Géén toegevoegde kunstmatige stoffen
 5. Vegan gecertificeerd
 6. Glutenvrij
 7. Hoog vezelgehalte
 8. Bron van kalium & magnesium
 9. Rijk aan antioxidanten & vitamine B

Wil je ons iets vertellen? We horen graag van je. Mail ons op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..